صادرات به کویت از کشورهای دیگر از طریق دو روش انجام می شود. روش اول دریافت کارت بازرگانی می باشد که شما می توانید تمام مراحل صادرات را انجام دهید. روش دوم کمک گرفتن از شرکت های بازرگانی فعال می باشد که در این زمینه در حال فعالیت هستند. در این روش شما تمام مراحل مربوط به صادرات را شرکت های بازرگانی می سپارید. این شرکت ها درصدی از سود حاصل از صادرات را دریافت می کنند.
مواد پتروشیمی، محصولات غذایی و کشاورزی، لباس ها و مصالح ساختمانی از پرسودترین کالاهایی محسوب می شود که صادرات آن به کویت فراهم شده است.
هزینه صادرات کالا به کویت با توجه به پارامترهای مختلف اعم از نوع کالا، مسیر حمل و نقل، هزینه های مالیاتی، عوارض گمرکی و بیمه تعیین می شود.
امکان صادرات کالاهای مد نظر شما به مناطق مختلف این کشور اعم از حولی، جهرا، عاصمه، فروانیه، احمدی، مبارک الکبیر فراهم شده است.
چین، آمریکا، عربستان، امارات به عنوان برترین کشورهای صادر کردن کالا به کشور کویت می باشند.
برای استفاده از خدمات ارسال بار به کویت با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
کالاهایی که بیشترین صادرات به کویت را دارند؟
کالاهایی که بیشترین صادرات به کویت را داشته اند به شرح زیر می باشد.
- محصولات معدنی (گچ، سیمان، آهک، گوگرد، سنگ و نمک)
- سبزیجات و محصولات کشاورزی
- فولاد و آهن
- ماهی و دیگر آبزیان
- گوسفند و حیوانات زنده
- میوه و مرکبات
- دانه های روغنی
- آثار فرهنگی و هنری
- محصولات غذایی (آرد، غلات و لبنیات)
- مصالح ساختمانی
- زعفران
- خشکبار
- فرش های دستباف
- محصولات معدنی (سیمان و...)
- مصالح ساختمانی
صادرات میوه به کویت
صادرات به کویت از ارزش اقتصادی بالایی برخوردار می باشد و این مورد به خاطر این که کشور کویت از لحاظ تهیه کردن مواد غذایی به دیگر کشور ها وابسته می باشد صادرات میوه و تره بار می تواند بخشی از نیاز آن ها به مواد غذایی را برطرف کند. صادرات میوه به کویت مطابق با استانداردهای بازار این کشور عربی انجام می شود.
اگر قصد ورود به این بازار را دارید سعی کنید کالاها را با بسته بندی مناسب و به زبان عربی برچسب گذاری کنید. بسیاری از کالاهای صادراتی ایران از طریق تجار خوزستانی و بوشهری به صورت سنتی صادر می شود.
برای اطلاع از چگونگی صادرات میوه به کویت با باربری تهران بار تماس بگیرید تا همکاران ما در بخش مشاوره اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهند.
صادرات مواد غذایی
به دلیل محدودیت هایی که در مورد منابع آبی و خاک این کشور وجود دارد باعث شده است تا نیاز زیادی به صادرات محصولات غذایی داشته باشد و از این طریق بتوانند محصولات غذایی متنوعی را به کشور کویت وارد کنند و نیازهای غذایی جامعه را تأمین کنند. محصولات غذایی که امکان صادر کردن آن ها وجود دارد به شرح زیر می باشد.
- خشکبار (پسته، بادام، گردو، فندق و بادام زمینی)
- انواع شیرینی ها (حلوا، سوهانی، نان بربری، پشمک، قورمه قیمه و حلوای سنتی)
- فرآورده های لبنی (پنیر، کشک، ماست و...)
- عسل و محصولات زنبور عسل (ژل رویال و موم زنبورعسل)
- روغن های گیاهی (روغن زیتون، روغن کنجد و روغن دانه های روغنی دیگر)
روش های ارسال صادرات به کویت
برای انتخاب بهترین روش حمل بار نیاز است روش ارسال بار با توجه به ماهیت، وزن، حجم بار انتخاب شود. روش های در نظر گرفته شده برای ارسال از دو روش هوایی و دریایی امکان پذیر می باشد.
حمل و نقل هوایی به کویت
در صورتی که می خواهید در بازه ی زمانی کوتاهی محصولات مد نظر خود را از ایران به کویت ارسال کنید انتخاب روش هوایی بهترین گزینه برای انتخاب می باشد. حمل بارها در این روش از طریق هواپیما انجام می شود.
سرعت تحویل کالا، ارزش کالا و سالم رسیدن بار به مقصد در این روش تضمین می شود. هزینه ی حمل هوایی به نسبت روش های دیگر حمل بیشتر است.
حمل و نقل دریایی به کویت
برای ارسال بار از طریق این روش به این صورت است که بارها در کانتینرها به صورت بارگیری مستقیم در کشتی های حامل بار قرار می گیرند و بارها از طریق بنادر مبدأ به بنادر کویت حمل می شوند.
انتخاب این روش در بیشتر موارد برای بارهای سنگین، حجیم و بزرگ گزینه ی مناسبی برای انتخاب می باشد. این روش نسبت به حمل و نقل هوایی هزینه کمتری را دارد ولی بازه ی زمانی بیشتری برای ارسال نیاز است.
مراحل صادرات
مراحل اصلی صادرات به کویت به صورتی که در ادامه اشاره می کنیم انجام می شود.
- تحقیقات بازار: شناسایی رقبای، بررسی و ارزیابی روند بازار و...
- انطباق با مقررات در نظر گرفته شده برای صادرات: محصولاتی که قصد ارسال آن را دارید باید با مقررات و استانداردهای واردات کویت مطابقت داشته باشد.
- سازگاری با محصول: نیاز است تا محصولات خود را با توجه به اولویت ها و الزامات بازار کویت تنظیم کنید.
- اسناد صادراتی: تمام اسناد صادراتی مورد نیاز اعم از فاکتورهای تجاری، لیست بسته بندی، گواهی مبدأ و دیگر موارد را آماده سازی کنید.
- حمل و نقل و تدارکات: بهتر است با توجه به نوع محصول روش حمل و نقل مناسبی را انتخاب کنید. در تعیین این مورد پارامترهای مختلف اعم از زمان، هزینه و روش های حمل و نقل را در نظر بگیرید.
- حفاظت از مالکیت معنوی: در موارد مورد نیاز با ثبت علائم تجاری، ثبت اختراع و یا حق چاپ اقدامات لازم را جهت محافظت از حقوق مالکیت معنوی خود در کویت انجام دهید.
- برچسب گذاری محصول و زبان: برچسب های در نظر گرفته شده برای محصول شما باید با قوانین برچسب گذاری کویتی مطابقت داشته باشد.
- تأمین مالی و بیمه صادرات: بررسی گزینه های تأمین مالی صادرات جهت کاهش خطرات مرتبط با تجارت بین المللی، بیمه اعتبار صادراتی و...
- پشتیبانی پس از فروش
- و...
مدارک مورد نیاز برای صادرات به کویت
فرایند صادرات به کویت نیاز به دریافت و آماده سازی برخی از مجوزها و مدارک دارد. مدارک مورد نیاز برای صادرات به کویت شامل
- کارت بازرگانی
- مجوز صادرات
- مجوزهای بهداشت، سازمان غذا و دارو در موارد مورد نیاز
- گواهی مبدأ
- گواهی نامه های تجاری
- مدارک مرتبط با بیمه حمل و نقل
- بارنامه
- ارائه گواهی استاندارد
- پکینگ لیست
- اخذ مدارک لازم
- مجوزهای ویژه
برای استفاده از خدمات صادرات میوه به دبی و صادرات به قطر هم می توانید با ما تماس بگیرید.
شرایط صادرات به کویت
برای صادرات کالا به کویت نیاز است به برخی از موارد توجه داشته باشید تا بتوانید محصولات باکیفیت را برای صادرات انتخاب کنید.
- رعایت تمام استانداردهای لازم برای صادرات
- انجام امور مربوط به صادرات توسط یک تبعه ی کویتی
- صدور کارت بازرگانی در کشور کویت فقط برای اتباع آن و شرکت های کویتی امکان پذیر می باشد.
- شرکت های کویتی از دادن مالیات معاف هستند ولی شرکت های خارجی باید ۱۵% مالیات پرداخت کنند.
- اخذ مجوزهای صادراتی مورد نیاز
- انجام آماده سازی های مربوط به تهیه اسناد دقیق (فاکتورهای تجاری، گواهی مبنا)
- نیاز است از هر گونه توافق نامه تجاری یا تعرفه های قابل اجرا تبعیت کنید.
مسیرهای صادراتی به کویت
قوانین و مقررات در نظر گرفته شده برای کشور کویت به گونه ای می باشد که تنها محصولات و کالاهای باکیفیت را می پذیرد در غیر این صورت نمی توانید محصولات خود را در این کشور به فروش برسانید.
صادرات با کویت از طریق استان خوزستان و شهرهای مختلفی مانند بوشهر و خرمشهر انجام می شود. مرز مشترک ایران و کویت به صورت دریایی می باشد و نیاز است به کمک کشتی و لنج های بزرگ اقلام صادراتی را ارسال کنید.
نحوه بسته بندی کالا برای صادرات به کویت به چه صورت است؟
محصولاتی که قصد ارسال آن ها را دارید باید با استفاده از تجهیزات مورد نیاز به صورت درست و اصولی بسته بندی شود و دارای برچسب به زبان عربی باشند. بسته بندی مناسب محصولات کمک می کند تا حین جابجایی و قرار گیری در محل بارگیری با مشکل روبرو نشوید و بار خود را سالم به مقصد برسانید.
تعرفه های گمرکی برای صادرات به کویت چقدر است؟
با توجه به این که گمرک یکی از ارکان اصلی دولت کویت محسوب می شود این کشور به مناسب بودن تعرفه های وارداتی بسیار توجه می کند. تعرفه، مالیات و عوارضی توسط دولت های مختلف به دلایل حمایتی، و یا مالی از کالاهای وارداتی دریافت می شوند.
تعرفه های در نظر گرفته شده برای واردات اکثر کالاها از کشورهای دیگر به کویت با توجه به قانون گمرک متحد الشکل شورای همکاری خلیج فارس، حداکثر پنج درصد ارزش یا بهای کالا می باشد.
جهت واردات کالا به مناطق آزاد تجاری نیازی به پرداخت تعرفه های گمرکی نخواهد بود.
خدمات مشابه: