ارسال میوه و مواد غذایی به کویت | هزینه صادرات میوه به کویت

02144762571 تلفن تماس:
ارسال میوه به کویت
صادرات و ارسال میوه و مواد غذایی به کویت یکی از خدمات باربری ما می باشد. با کامل ترین تجهیزات و ماشین های بابری ، مواد غذایی و میوه هایی شامل هندوانه ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه و .... را به کویت ارسال خواهیم کرد. با ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.
باربری ترکیه
باربری ترکیه

صادرات میوه همچنین صادرات مواد غذایی به کویت تجارتی سود آور است . کویت کوچک در جنوب عراق بوده که دارای مرز آبی با ایران است. این کشور کوچک تقریباً از لحاظ تهیه مواد غذایی به کشورهای دیگر وابسته است. از این صادرات میوه به کویت می تواند راهی برای جبران کمبود تولید مواد غذایی و میوه جات باشد. تقریباً می توان هر نوع میوه و یا تره باری را به این کشور صادر کرد.
 بازار کویت دارای کیفیت بالایی بوده و اگر شما قصد صادرات کالا به این کشور را دارید، این نکته را مد نظر بگیرید که کالای شما حتماً باید دارای بسته بندی مناسبی بوده و تحت شرایط استانداردی تهیه شده باشد. در گذشته بسیاری از کالا از جمله صادرات میوه به کویت از طریق تجار خوزستانی و یا بوشهری به این کشور برده می شد. اما در حال حاضر با گسترش روابط تجاری با این کشور، تجار بسیار در زمینه های گوناگون به صادرات کالا به این کشور پرداخته اند.


صادرات میوه به کویت

کویت از بازارهای صادراتی است که دارای قابلیت زیادی برای صادرات کالا و خدمات است .یکی از ویژگی های خاص بازار کویت ، ارائه محصولات باکیفیت و استاندارد در این بازار است . اگر قصد ورود به این بازار را دارید سعی نمائید کالاها را با بسته بندی مناسب ارائه نموده و به زبان عربی برچسب گذاری نمائید . بسیاری از کالاهای صادراتی ایران از طریق تجار خوزستانی و بوشهری بصورت سنتی صادر می شود. با وجود این حضور بسیاری از کالاهای ایرانی در این کشور خالی است که در صورت برنامه ریزی مناسبمی توان حجم صادرات را به چندین برابر افزایش داد.

  • براساس قانونی گمرکی متحدالشکل شورای همکاری خلیج فارس ، (تعرفه واردات عموم کالاها از سایر کـشورها از جملــــــه جمهــــــوری اســــــلامی ایــــــران از %5تجــــــاوز نمــــــی کنــــــد) تعرفــــــه واردات دخانیــــــات %100می باشد .
  • ارائه گواهی مبداء به همراه سایر اسناد تجاری برای ترخیص محمولات بسیار ضروری و لازم است .
  • کارت بازرگانی توسط وزارت بازرگانی و صنایع کویت و فقط برای اتباع و شرکت های کویتی صادر می شود.
  • شرکتهای خارجی می توانند نسبت به ایجاد شعبه و یا شرکت مشترک با اتباع کویت اقدام نماینـد کـه در صـورت تمایل برای ایجاد شرکت مشترک ، حداکثر سهم طرف غیر کویتی 49درصد خواهد بود. ضمنا شـرکتهای کـویتی در حال حاضر از پرداخت مالیات معاف می باشند ) به دلخواه خود زکات می پردازند( ولی شرکتهای خـارجی و یـا برای میزان سهام شرکت خارجی ثبت شده در کویت باید مالیات بر درآمد پرداخت گردد . میزان مالیات تا سـال گذشته 55درصد بود ولی از اواسط سال گذشته به 15درصد تقلیل یافته است.
  • اتباع خارجی مایل به انجام فعالیت های تجاری و صدور کالا به کویت باید حتماً از طریـق یـک تبعـه کـویتی اقـدام نمایند . به عبارت دیگر فقط شرکتهای کویتی و یا شرکتهایی که در کویت به ثبت رسیده اند اجازه واردات دارند.


صادرات و ارسال هندوانه به کویت

هندوانه میوه ای خوشمزه و مخصوص فصل گرما می باشد. با توجه به اینکه کویت دارای آب و هوای گرمی است از میوه هندوانه در این کشور استقبال خوبی شده است. برای اطلاع از چگونگی ارسال هندوانه و به طور کل صادرات میوه به کویت با باربری ترکیه تماس بگیرید تا همکاران ما در بخش مشاوره اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهند.

ارسال هندوانه به کویت


 صادرات گوجه فرنگی به کویت

ایران به کشورهای همسایه خود از جمله کویت،کالاهای مختلفی را صادر می‌کند که بسیاری از آنها را مواد غذایی و کشاورزی، قطعات صنعتی یا قطعات معدنی تشکیل می‌دهند. بررسی آخرین داد‌ه‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران از انواع محصولات صادراتی به ما نشان می‌دهد که کدام کالاهای ایرانی در صدر کالاهای صادراتی به قطر محسوب می‌شوند. این کالاها عمدتا از گمرکات بندر بوشهر، بندر شهید رجایی، بندر لنگه، منطقه ویژه اقتصادی پارس، اصفهان، مشهد، بندر امام خمینی و سایر گمرکات دیگر است. 
یکی از محصولات کشاورزی که صادرات آن بسیار سود آور است صادرات گوجه فرنگی به کویت و ارسال گوجه فرگی به کویت است.
برای اطلاع از شرایط ارسال گوجه فرنگی به کویت با همکاران ما تماس حاصل فرمایید.


صادرات و ارسال مواد غذایی به کویت

کالاهایی که به کویت ارسال میشوند عبارتند از:
•    مواد و محصولات غذایی از قبیل خرما، پسته، گوجه فرنگی، هندوانه، کلم، کاهو، خیار و خیارترش، کدو، زعفران و برخی محصولات دیگر 
•    انواع شیشه، سمیان سفید، گچ، آهن و مواد معدنی دیگر 
•    قیرنفت، سنگ گچ، سنگ‌های معدنی مانند سنگ مرمر و تراورتن، انواع رنگ‌ها و همچنین ورقه‌های فلزی
•    صنایع دستی، فرش، گیلم و انواع کف‌پوش 
•    محصولات کشاورزی از قبیل یونجه، کاه، انواع علوفه و خوراک دامی در قالب‌ها و اشکال گوناگون بسته‌بندی شده یا غیر از آن 
•    گوسفند زنده و سایر حیوانات زنده به همراه انواع گوشت 
•    بدنه کامیون و کامیونت، میله‌های گرم از آهن یا فولاد، کف‌پوش‌های غیرمخملی‌ باف، لوله و پروفیل 
•    سایر محصولات مانند بیسکویت، انواع کنسرو، لوازم خانگی

همچنین از دیگر صادرات میتوان به ارسال این محصولات به کویت اشاره کرد:

  1.  ارسال هندوانه به کویت

  2.  صادرات و ارسال فلفل دلمه به کویت 

  3. ارسال گوجه فرنگی به کویت

صادرات مواد غذایی به کویت

 

مزایای صادرات میوه به کویت

مسلماً صادرات هر کالایی به کشور های خارجی دارای سود و مزایایی است. اما چرا تجار میان این همه کالا به تجارت میوه می پردازند. شاید بتوان دلایل آن را به صورت خلاصه وارد در زیر نشان داد.
تولید کالا های مانند میوه بسیار ارزان تر سایر کالا ها مانند لوازم خانگی و یا ماشین است. بنابراین قیمت کم تولید اولیه باعث می شود که بقیه هزینه ها دخل و تصرف چندانی در سود خالص نداشته باشند.این نوع از صادرات تقریباً به بخش خصوصی مربوط بوده و هر سرمایه گذاری می تواند به صادرات میوه به کویت بپردازد. از این میزان اندک سرمایه هم می تواند در بازار به گردش در بیایید.
داشتن مسافت کم دریایی با این کشور باعث کاهش هزینه های حمل و نقل می شود. این مورد یکی از سود آورترین مراحل برای صادرات میوه به کویت است. عدم پرداخت مالیات به صادرات میوه، باعث شده است که به هر میزان تقاضا به توان میوه وارد این کشور کرد.
پرداخت ارز ایرانی در هنگام خرید و فروش در کویت یکی از سهولت های تجارت در این کشور است.داشتن بانک های معتبر جهانی برای نقل و انتقالات پول یکی دیگر از مزایایی تجارت در کویت می باشد.

تعرفه‌های گمرکی جهت صادرات به کویت

یکی از نهادهای اصلی اقتصاد کویت، گمرک است و بنابراین دولت کویت به مناسب بودن تعرفه‌های وارداتی بسیار توجه می‌کند. تعرفه، مالیات و عوارضی است که دولت‌های مختلف به دلایل حمایتی، مالی یا هردوی این‌ها از کالاهای وارداتی دریافت می‌کنند.
به‌طورکلی می‌توان گفت که کشور کویت نظام گمرکی و تعرفه‌ای نسبتاً آزادی دارد. کویت با دیگر کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس یک پیمان همکاری اقتصادی منعقد کرده و در ذیل آن توافق کردند که تعرفه‌ی یکسانی را برای واردات کالاهای مختلف در نظر بگیرند. در حال حاضر تعرفه‌ واردات اکثر کالاها از کشورهای دیگر به کویت بر اساس قانون گمرک متحدالشکل شورای همکاری خلیج‌فارس، حداکثر پنج درصد ارزش یا بهای کالا بوده و تعرفه‌ی واردات دخانیات صد درصد است. به منظور واردات کالا به مناطق آزاد تجاری، نیازمند پرداخت تعرفه‌های گمرکی نیست.


 



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید